top of page
BiPAP DEVILBISS

BiPAP DEVILBISS

BIPAP DEVILBISS NE PROBLEMET TUAJA SI SPOK , APNEA E GJUMIT. KOMBINIMI I PRESIONEVE INPIRATORE SE BASHKU ME ATO EXPIRATORE PER NJE EFIKASITET DHE KOMODITET MAKSIMAL. NE JU MBESHTESIM NE CDO HAP TE TRAJTIMIT SE BASHKU ME TEKONOLOGJINE AMERIKANE

    Lek180.000,00Price
    bottom of page